Welke diensten leveren wij?

De Laat Techniek verzorgt installaties en onderhoud op het gebied van elektrotechniek. Hierbij kunt u denken aan installatie van een groepenkast, het moderniseren van uw woning, (tuin)verlichting, brandmelderinstallaties, aanleg van datanetwerken en scheepselektrotechniek.

Benieuwd naar wat De Laat Techniek voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bekijk hieronder de verschillende opties. De eerste, genaamd 'Nieuwbouw' hebben we alvast voor u opengeklik.

De Laat Techniek helpt u graag om de complete elektrotechniek van uw nieuw te bouwen woning te realiseren. Samen met u kijken we naar uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan:
- Installatie van de meterkast
- Ontwerpen van een lichtplan
- Plaatsen van wandcontactdozen (stopcontacten)
- Aanleg van een datanetwerk
- Alarminstallatie
Ook binnen de utiliteitssector is de Laat Techniek actief, voornamelijk voor uw kantoor of bedrijfspand. Zowel nieuwbouw als verbouw is voor ons bekend terrein. Wij kunnen o.a. de volgende installatie voor u realiseren:
- Licht- en krachtinstallatie
- Noodverlichtingsinstallatie
- Brandmeldinstallatie
- Telecom- en data-installatie
Naast het aanleggen van installaties, verzorgt De Laat Techniek ook aanpassingen aan bestaande installaties. Denk hierbij aan de renovatie van:
- Badkamer
- Keuken
- Gehele woning
Uw meterkast is het hart van uw elektrische installatie. Door de toenemende vraag naar elektriciteit binnen uw woning, is het belangrijk dat u een betrouwbare en veilige groepenkast heeft. Denk hierbij aan uitbreiding of vernieuwing. De Laat Techniek kan u voorzien van advies en:
- Plaatsen van extra groepen
- Vervangen van de bestaande groepenkast
Licht kan verschillende functies hebben. Denk hierbij aan functionele verlichting in uw werkplaats en sfeerverlichting in uw huiskamer. De Laat Techniek is o.a. gespecialiseerd in de aanleg van LED verlichting. LED verlichting is duurzaam, gaat langer mee en is kostenbesparend. De Laat Techniek kijkt graag met u naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van o.a.:
- Het maken van een lichtplan
- Verlichting van uw kantoor/bedrijfspand
- Nood- en vluchtwegverlichting
- Terreinverlichting
- Tuinverlichting
Vanaf 1 juli 2022 moeten niet alleen nieuwbouwwoningen, maar álle woningen zijn voorzien van rookmelders: op elke verdieping minimaal één. Wat houden deze nieuwe regels precies in? De Laat Techniek kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden.
Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken in uw woning of bedrijfspand. Als uw datanetwerk deskundig is geïnstalleerd, functioneert alle datacommunicatie zorgeloos. De Laat Techniek kan u voorzien in de aanleg van een stabiel datanetwerk.
Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart kunnen wij voor u de meest uiteenlopende projecten aan boord van uw schip realiseren. Denk hierbij aan installatie/moderniseren van:
- Zonnepanelen
- Accu’s en acculaders
- Automatische omschakeling omvormer/walstroom
- Dashboard in de stuurhut