Wie zijn wij?

De Laat Techniek is een jong bedrijf met een passie voor elektrotechniek waarbij service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Wij zijn werkzaam in o.a. woningbouw, bedrijfspanden, scheepvaart en diverse uiteenlopende projecten voor zowel particulieren als bedrijven.

De Laat Techniek is voornamelijk werkzaam in de regio West-Brabant. Door onze korte lijnen, flexibiliteit en persoonlijke contact is uw project aan ons toevertrouwd. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Woningbouw en bedrijfspanden.
De Laat Techniek verzorgt installaties en onderhoud op het gebied van elektrotechniek. Hierbij kunt u denken aan installatie van een groepenkast, het moderniseren van uw woning, (tuin)verlichting, brandmeldinstallatie en aanleg van een datanetwerk. Naast de aanleg van elektronische installaties, adviseren en helpen wij u ook graag bij het kiezen van de juiste materialen.

Scheepvaart.
Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart kunnen wij voor u de meest uiteenlopende projecten aan boord van uw schip realiseren. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen, installatie van accu’s en acculaders, installatie van een automatische omschakeling omvormer/walstroom en het moderniseren van het dashboard in de stuurhut.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!